Ha szeretnéd hogy a munkád és a családod jóbarátok legyenek, akkor mutatok neked egy megtanulható otthoni munkát. Csak hogy később ne csalódj, már most elárulom: itt dolgozni kell.


Interneten dolgozhatsz, otthonról, kényelmesen.
Saját termék vagy saját szolgáltatás interneten való értékesítésével kereshetsz pénzt.


A 10 részből álló 82 perces ingyenes videósorozatban megmutatom hogyan juthatsz el a termékötleted kitalálásától egészen addig, míg pénzt keresel a saját termékeddel.

2011. máj. 31.

Mikor lesz ebből pénz - 7 pontos lista (1.rész)


Egy mondatban:
Amikor elkezded árulni a termékedet és elkezdenek vásárolni Tőled.

Kifejtve:
Nagyon változó és sok mindentől függ. Hogy mitől függ?


  1. Mikor kezded el az üzleted építését?
  2. Mennyi időt szánsz rá?
  3. Mennyire vagy eltökélt?
  4. Milyen gyorsan akarsz pénzt keresni?
  5. Milyen hosszú ideig tart a termékedet előállítani?
  6. Milyen típusú a terméked? 
  7. Előre gyártott, vagy csak megrendelésre?
Tovább olvasom

2011. máj. 30.

Mi lehet a saját terméked?

Gondolom, fogalmad sincs, mit tudnál Te létrehozni saját terméket, amit el is bírsz adni?
A termék vagy szolgáltatás amit eladhatsz sokféle formátumú lehet.

Lehet például egy e-book.
  • Az e-book interneten keresztül letölthető könyvet jelent. Miután kitaláltad milyen témában fogsz dolgozni, milyen témában fogsz terméket készíteni, és megnézted a piacot mire van igény, elkezded írni a könyvedet. Közben folyamatosan csinálod a weboldaladat is. Megírod az e-bookot OpenOffice-ban és egy gombnyomással pdf formátumot készítesz belőle. Feltöltöd a tárhelyedre vagy mellékletként küldöd majd e-mailban, amikor árulod.   
Tovább olvasom

2011. máj. 25.

Mennyit lehet keresni vele?

Biztosan erre a kérdésre szeretnéd legjobban tudni a választ. Nos ez teljesen változó, kereshetsz vele havi 10000 Ft-t, de ismerek olyat aki többszázezret keres vele havonta. Attól függ milyen intenzitással csinálod, milyen értékű a terméked, mennyi időt szánsz rá, mennyi ötleted van kitalálni új termékeket, mennyire vagy kreatív. Nagyon sok mindentől függ, de az biztos ha már az elejétől kezdve jól építed fel az online üzleted és szorgalmasan foglalkozol vele, akkor bizony szépen lehet vele keresni.

Tovább olvasom

Valós otthoni munka, nem átverés

Tucatnyi otthoni munka címen hirdetett hirdetés és weboldal van, csak az a baj velük, hogy minimális ebből, ami tényleg nem átverés. Meghirdetik, hogy mit kell csinálni két szóban és ennyit fizess be hozzá. Ugyan miért kellene már azért pénzt fizetni, hogy valaki munkát kapjon? 

Ennek nem szabadna bedőlni, mégis rengetegen kifizetik azt a pár száz vagy 1-2000 Ft-t, mondván ha netán elbukom az nem olyan sok pénz. Nyilván elbukja, mert a hirdetett munka helyett csak egy mlm módszerről van szó. Vagyis hogy te is adj fel hasonló hirdetést mint ő, és te is ugyanúgy szedd be a pénzt mint ő.
Tovább olvasom

2011. máj. 24.

Miről írjak a weboldalamon?

Az elején azt gondolod, nagyon lesz írnod, mert egyszerűen nem fog eszedbe jutni semmi. Mivel még sohasem írtál, pláne ennyi embernek, max. még iskolában írtál fogalmazást, most úgy látod ez neked úgysem fog menni. Fel kell hogy világosítsalak ez ügyben. :)

Az írást meg lehet tanulni, meg lehet szokni, és a gyakorlat teszi a mestert mondás érvényesül. Egy idő után nagyon könnyűvé és gyorssá válik az írás.

A titok, hogy rá kell hangolódni a témára és úgy sokkal könnyebb. Bármi ami eszedbe jut a weboldalad témájával kapcsolatban azt leírhatod.

Tovább olvasom

2011. máj. 23.

Indíts blogot és keress pénzt vele


Ha van kedved írni,
ha van kedved csoportot kialakítani, 
ha van kedved interneten pénzt keresni,
ha van kedved tanulni,
ha van kedved a kreativitásod kiélni,
akkor indíts blogot egy témában. 

De mielőtt nekifogsz, ne felejts el kutakodni a témában, és megtudni mi érdekli az embereket. Miben tudsz nekik segíteni. S csak ezután kezd el a blogolást. Írj mindennap cikkeket a témádban. Figyeld hogyan nő az olvasóid száma. Gyűjts feliratkozókat, kínálj nekik cserébe ingyenes terméket. Találj ki egy terméket és add el. 
Tovább olvasom

Hogyan lesznek látogatóid

Ahhoz, hogy megtalálják a termékedet az interneten, meg kell találniuk a weboldaladat. Új látogatókat úgy szerezhetsz, nap mint nap írsz a blogodra, és a Google előbb utóbb kidobja ha a kulcsszavaidra keresnek rá. Persze ennél sokkal több praktika van arra hogy a google rátaláljon az oldaladra, de ezekről majd később.
Tovább olvasom

Piackutatás - Mi érdekli az embereket?


Mikor eldöntöd, hogy szeretnél saját terméket értékesíteni az interneten, rögtön abba a csapdába tereled magad, hogy:
  •  ugyan ki venné meg az én termékemet?
  •  ugyan kit érdekel az én termékem?
Ezekre a kérdésekre piackutatással tudod megtalálni a választ. Megnézed vajon mi az ami érdekli az embereket. Mire keresnek az keresőkben, legfőképp a Google-ben. Ehhez van nagyon jó eszköz:

GOOGLE KULCSSZÓVÁLASZTÓ ESZKÖZ , ami segítségével megtudod nézni, milyen szavakra keresnek az internetezők.Tovább olvasom

2011. máj. 18.

Saját terméket kitalálni


A fő feladatod az lesz, hogy saját terméket kell kitalálnod. Na de hogyan? És mégis mit? 

A saját termék alatt, ne csak azt értsd, hogy gyártanod kell egy kézzel fogható terméket. Persze lehet, hogy Te  ilyet fogsz kitalálni. Ez a termék lehet még akár internetről letölthető anyag, vagy lehet egy szolgáltatás is, amit Te nyújtasz másoknak. a lényeg hogy ezt a terméket el tudd adni és pénzt keress vele az internet segítségével.
Tovább olvasom

A magányos otthoni munka

Egyik részről azt értem magányosság alatt, hogy ha otthonról dolgozol, azzal meg kell barátkoznod, hogy sokat vagy egyedül. Bár szerintem sokat enyhít ezen a tényen, hogy a sok jövőbeli rajongód "szóval tart", vagyis állandóan levelet írnak, hozzászólnak és így azt érzed mégiscsak egy közösségben vagy. Végül is ez is az egyik cél, hogy folyamatosan tartsd a kapcsolatot az olvasóiddal, látogatóiddal, vásárlóiddal. A másik, hogy az internet segítségével olyan nyitottá válik számodra a világ. Nincs felettesed és megtanulod hogyan dolgozz önállóan és hogy mindig találsz olyan szakértőket akiktől kérdezni tudsz ha bármiben elakadsz.Tovább olvasom

2011. máj. 15.

Miről mondanál le az otthoni munka érdekében?


Azt te is tudod, hogy mindennek ára van. Semmi sem hullik az öledbe fentről csak úgy magától. Sokszor kell magaddal kompromisszumot kötni, ahhoz hogy jó döntést hozz. Ha végre sikerül, akkor az a te döntésed lesz. 

Lássuk csak!
Most azért vagy itt, mert szeretnél otthonról, kényelmesen dolgozni. Vagy munka mellett vagy akár főállású vállalkozóként. A kérdés, hogy mennyire erősen akarod ezt? Mit tennél meg azért, hogy tudj pénzt keresni az internettel.  
Tovább olvasom

Nincs időd munka mellett?

Sokszor ezt a kifogást találja ki az ember, ha valamihez nincs elég ereje. Pedig azt csak Te döntheted el, mennyire akarod azt a valamit megcsinálni és mennyire akarod ezáltal a célod elérni. Általában az embernek mindig arra van ideje amire szán időt. Az lehet, hogy ez miatt le kell mondania valami más időtöltéséről, hát olyankor mérlegelni kell melyik a fontosabb.


Régebben én mindig azt mondtam nincs időm mozogni, tornázni munka mellett, hiszen mindig 6-7 körül érek haza a munkából. Tovább olvasom

2011. máj. 7.

Nemcsak pénzkeresés, segítségnyújtás


Azon felül, hogy pénzt keresel azzal amivel szeretsz foglalkozni, még valami van ami örömöt adhat az internetes munkában. És ez nem más, mint a segítségnyújtás által átélt érzések.

Azzal ,hogy az emberek sokaságának problémájára megoldást találsz és segíteni tudsz nekik, olyan jó érzéssel tölt el majd, ami mindig erőt ad a további munkádhoz. Az elismerő, köszönő levelek, hozzászólások, mind jól esnek az embernek, mert ez egyfajta felemelő érzést ad. Továbbá rálátást adnak arra, hogy hogy nem felesleges amit csinálsz, folytasd csak tovább. 
Tovább olvasom

Még nincs terméked


Ha még nincs terméked, a fő feladat kitalálni, mi legyen az, amit eladhatsz.

Ez az egyik legfontosabb része az internetes eladásnak.
Ráadásul elég összetett is a folyamat, sok részletből tevődik össze, amit végig kell vizsgálni. 
Olyan terméket kell kitalálni, amihez értesz, amire van kereslet, és amit el lehet adni:

Tovább olvasom

Már van terméked amit értékesítesz

Ha már van terméked vagy szolgálatatásod amit eladsz, akkor miben segíthet neked az internet?

Az adott témában készítesz egy weboldalt. Látogatókat szerzel, akik olvassák az oldalt. Kikérdezed őket mi a legnagyobb problémájuk a témával kapcsolatban, mi az amire megoldást keresnek, amire sehol nem kapnak választ. Feltehetik kérdéseiket és a te dolgod, hogy ezekre a kérdésekre megadd nekik a választ. Kialakul köztetek egy bizalmi kapcsolat.
Tovább olvasom

2011. máj. 3.

Hogyan lehet interneten pénzt keresni?

Ennek több módja is van. Például más termékeit árulni jutalékért, vagy saját terméket árulni. Ha már most is kereskedsz valamivel, offline vagyis nem az interneten hanem ténylegesen egy üzletben, vagy szolgáltatsz valamit, pl: fodrász, kozmetikus, műkörmös, varrónő stb vagy, akkor az internet és egy jó weboldal segítségével megtöbbszörözheted a mostani forgalmad, ha netán nem elég jó a jelenlegi bevételed. 

Tovább olvasom

2011. máj. 1.

Gyes melletti munka - 2. Van gyereked


2. eset, amikor már van gyereked és GYES-en vagy GYED-en vagy

Már megszületett a babád vagy babáid, otthon vagy és azon töröd fejed, mivel kellene foglalkoznod, hogy ne csak a rutin babás dolgok és a háztartás maradjon neked. Na és persze az sem lenne rossz ha még pénzt is hozna a házhoz az a valami amit csinálsz. Ez lenne ám az igazi. Szereted is csinálni és pénzt is keresel vele.

Most aztán fogalmad sincs miről beszélek - gondolom.
Tovább olvasom

Gyes melletti munka - 1. Még nincs gyereked

1. Még nincs gyereked
2. Van gyereked

1. Még nincs gyereked
Talán még csak most kezdesz foglalkozni a gondolattal, hogy jó lenne már szülni és gyerekeket nevelni. Amint kigondolod milyen jó is lenne ez, azonnal eszedbe jut, hogy el is kellene tartani őket, és főleg az elején mikor te GYES-en illetve GYED-en vagy, alig kapsz valami kis pénzt az államtól, hogyan is tudnál annak  a kisbabának mindent megvenni, amire szüksége van. Arról pedig feledkezz meg hogy esetleg még magadra is tudnál költeni. 

Tovább olvasom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...