Ha szeretnéd hogy a munkád és a családod jóbarátok legyenek, akkor mutatok neked egy megtanulható otthoni munkát. Csak hogy később ne csalódj, már most elárulom: itt dolgozni kell.


Interneten dolgozhatsz, otthonról, kényelmesen.
Saját termék vagy saját szolgáltatás interneten való értékesítésével kereshetsz pénzt.


A 10 részből álló 82 perces ingyenes videósorozatban megmutatom hogyan juthatsz el a termékötleted kitalálásától egészen addig, míg pénzt keresel a saját termékeddel.

2011. júl. 12.

Ki veszi meg a Te termékedet?

Röviden, tömören

Úgy képzeld el, hogy magad köré kell gyűjtened az embereket, akik vásárolni fognak tőled. Ezt úgy érheted el, hogy a weboldalad segítségével megtaláljanak többféle irányból. Például a weboldalad linkjét és a bejegyzéseid linkjét beküldöd különböző linkgyűjteményekbe, linkmegosztókba, katalógusokba.
Tovább olvasom

Legyen saját terméked!

Készíts saját terméket, találj ki saját szolgáltatást, majd add el a célcsoportodnak.
Saját terméked alapjául a Te saját tudásodat, tapasztalataidat veheted. 

Végig kell gondolnod életed és összegyűjteni milyen végzettségeid vannak, mihez értesz, munkahelyi tapasztalatokat, képességeidet.

Tovább olvasom

Létezik családbarát munka


Azt kérdezed: Létezik-e családbarát munka?
Azt felelem: Igen, létezik.
Mert például ha otthon dolgozol az családbarát munkának számít. Ugyanis ha otthon vagy folyamatosabb ideig, többet tudsz foglalkozni a családoddal, úgy osztod be az idődet ahogy akarod. Ha úgy jössz ki az időből, dolgozhatsz akár éjszaka is vagy hajnalban is, napközben több időt foglalkozhatsz egyéb teendőiddel.
Milyen akadálya van annak hogy otthoni munkát végezz?
Gondolom, kellene egy olyan valós otthon végezhető munka, amivel pénzt is tudsz keresni és rendszeres jövedelmed van belőle. Itt jön az a nagy sóhaj: De hát képtelenség otthoni munkát találni.
Tovább olvasom

2011. júl. 6.

Kérdezz bátran!

kérdésekHa nem érted mi ez a munka, amiről ezen a blogon írok vagy ha nem látod a folyamatot hogyan is érhetsz el odáig, hogy pénzt keress itt bátran kérdezhetsz.

Ha már kapizsgálod miről is van szó és egyéb kérdésed merül fel akár a technikai megvalósítást illetően, akár a szellemi munkát illetően nyugodtan kérdezhetsz arról is.

Tovább olvasom

2011. júl. 5.

A családbarát munka mobilitása

fűben
Attól függetlenül, hogy a saját termék készítésnél otthoni munkáról beszélünk, az nem teljes mértékben fedi a valóságot. Inkább úgy valós a megfogalmazás: nem kell munkahelyre bejárni.  A munkával töltött idő helyileg nem csak otthon történhet. Egyrészt ha van laptopod és mobil interneted kint a szabadban dolgozhatsz, legalábbis a munka számítógéphez kötött részét bárhol elvégezheted ha magaddal viszed a laptopod.

Tovább olvasom

Ezel és a bosszú

EZEL
Nem tudom nézed ezt a sorozatot. Hát mit mondjak, jót alkottak a törökök. Jó történet, izgalmas fordulatok, kitűnő zene és hát a szereplők…

Kenan Imirzalioglu (Ezel) a főszereplő, benne aztán minden jó tulajdonság megtalálható. Érzékeny, romantikus, kemény, jóképű, gazdag, családszerető, tekintélyt sugárzó… Sokan szerelmesek bele akik nézik a sorozatot.
Tovább olvasom

2011. júl. 4.

Mi jellemzi a családbarát munkát?

boldog családA legjellemzőbb tulajdonsága, mint ahogy a nevében is benne van, összhangba legyen a családdal. Vagyis aki végzi, annak ne kelljen háttérbe szorítani a családját semmilyen téren a munkájával szemben. Összetudja egyeztetni az időpontokat, a tennivalókat és harmóniában tudja élni az életét. Aki a családbarát munkát végzi mindig ott legyen ha szükség van rá, akár a munkájában, akár a családjában és maradéktalanul el tudja látni feladatát mindkét területen.
Tovább olvasom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...