Ha szeretnéd hogy a munkád és a családod jóbarátok legyenek, akkor mutatok neked egy megtanulható otthoni munkát. Csak hogy később ne csalódj, már most elárulom: itt dolgozni kell.


Interneten dolgozhatsz, otthonról, kényelmesen.
Saját termék vagy saját szolgáltatás interneten való értékesítésével kereshetsz pénzt.


A 10 részből álló 82 perces ingyenes videósorozatban megmutatom hogyan juthatsz el a termékötleted kitalálásától egészen addig, míg pénzt keresel a saját termékeddel.

Rólam

Ezen az oldalon szeretném megmutatni, hogy létezik olyan valós otthoni munka amivel pénzt lehet keresni. Nekem mindig is az volt az álmom hogy otthon dolgozhassak - főleg ha már gyerekeim lesznek - akár saját vállalkozásban. 4 évvel ezelőtt, mikor párommal eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, szóval akkor jutott eszembe hogy keresni kellene olyan pénzkereseti lehetőséget, amit majd gyes vagy gyed mellett is lehet végezni, mert abból ugye igen nehéz megélni. 

Akkor még (és azóta is) munkahelyen dolgoztam és így kezdtem el kutakodni az interneten. Mire megtaláltam Vida Ágit, aki már akkor is jelentős eredményeket ért el az otthoni munkában saját üzletével. Miután meghallgattam egy riportot vele, azonnal eldöntöttem, hogy én ezzel akarok foglalkozni. Pont abban az időben indított Ági két társával egy 1 éves tanfolyamot arról, hogyan lehet otthonról dolgozni interneten, azonnal be is fizettem rá és elkezdtem tanulni. Tanulás közben pedig elkezdtem az otthoni munkát is. Persze közben dolgoztam a munkahelyen, de minden áldott nap szakítottam időt a tanulásra és az otthoni munkára.

Mivel a baba azóta sem sikerült, így kénytelen voltam a munkahelyet megtartani és csak az mellett építeni az üzletemet. Sajnos így igen kevés idő maradt rá, esténként kb 1 óra és a hétvégék. De így is elértem egy rendszeres passzív pénzbevételt, ami  nagyon jól jön a fizetés mellé. Sajnos még nem annyit, hogy megélhessek belőle, de rajta vagyok az ügyön, el fog jönni annak is az ideje.

Ami nagyon szimpatikus ebben a munkában hogy azzal foglalkozhatsz amiben jó vagy. Az életedben összeszedett tudásanyagot adhatod át a többi embernek. Olyan témával foglalkozhatsz amit szeretsz. Tudásoddal pedig emberek problémájára adhatsz megoldást, amiért ők hálásak.

4 év alatt rengeteget tanultam, főleg Vida Ágitól, és egyéb online vállalkozóktól.
Ennek a megszerzett tudásnak egy részét - amit magaménak érzek és
magamra formáztam - szeretném továbbadni Neked.

Szeretném ha Te is meglátnád ebben a munkában a lehetőségeket, akár kiegészítésnek szeretnéd a fizetésed mellé, akár főállású vállalkozóként szeretnél otthonról dolgozni.
A munka a családbarát kifejezést azért kapta, mert ha otthon dolgozol a családod nem szorul háttérbe a munkád mellett. Mindig marad rájuk időd, hiszen Te rendelkezel a saját időddel.

Köszönöm hogy elolvastál! :)

Szabó Renáta


E-mail: szrenszi@gmail.com
Cím: 5561 Békésszentandrás, Sallai u.1.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...