Ha szeretnéd hogy a munkád és a családod jóbarátok legyenek, akkor mutatok neked egy megtanulható otthoni munkát. Csak hogy később ne csalódj, már most elárulom: itt dolgozni kell.


Interneten dolgozhatsz, otthonról, kényelmesen.
Saját termék vagy saját szolgáltatás interneten való értékesítésével kereshetsz pénzt.


A 10 részből álló 82 perces ingyenes videósorozatban megmutatom hogyan juthatsz el a termékötleted kitalálásától egészen addig, míg pénzt keresel a saját termékeddel.

Itt megtanulhatod

Ez az otthoni munka arról szól, hogy tudásodat, tapasztalataidat felhasználva - amiket elsajátítottál eddigi életedben - keresel egy olyan témakört, ami érdekli az embereket. Az internet segítségével piackutatást végzel, mire keresnek az emberek és miről beszélgetnek a fórumokon. Ezt összeveted a Te általad kitalált témakörrel. Ebben a témakörben kutakodsz, megkeresed milyen problémák vetődnek fel, amire nem találnak megoldást. Kitalálod kik legyenek a célcsoportod és ezután elkezded a velük való kommunikációt. 

Hogy hogyan?
Készítesz egy blogot, eléred hogy megtalálják az emberek a keresőkből. Ezután folyamatosan kommunikálsz velük a kiválasztott témakörödben. Kérdezgeted őket a problémájukról, tanácsokat adsz nekik, és minél több olvasót gyűjtesz, akik rendszeresen jönnek az oldaladra. Közben a háttérben készíted a termékedet. Amikor már elég látogatód van, elkezded értékesíteni a termékedet.  

Mégegyszer:
Az egész ott kezdődik, hogy végig gondolod mi az a terület amihez értesz, amiben jó vagy, amivel szeretsz foglalkozni. Majd a piackutatás eredményét összeveted a Te területeiddel.

Ha nem tudod kitalálni mi lehetne a Te terméked, amivel pénzt kereshetsz otthoni munkával, akkor ajánlom neked ezt a tanfolyamot. 
  • Az alaptanfolyam, amikor e-mailben fogod megkapni a tananyagot. Itt megtanulhatod a lépéseket hogyan haladj sorban míg kész weboldalad lesz, technikai és elméleti részen is.
  • személyreszabott tanfolyam tartalmazni fogja az alaptanfolyamot, plusz  azt a részt amikor már csak Veled fogok foglalkozni. Folyamatosan konzultálunk és a Te saját termékedet fogjuk együtt kitalálni. Abban is segítséget fogsz kapni, hogy mi legyen a weboldaladon. Csomó ötletet fogok adni például a bejegyzéseid címére is, mert  nem könnyű mindig új témát kitalálni, úgy hogy az hasznos tartalomnak minősüljön. Ezenkívül pedig megmutatok sok olyan tudnivalót amire szükséged lesz az üzleted felépítése során. 


Részletek hamarosan !Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...